Număr comandă Valoarea estimată Descriere
1. 799 dkk
Urși panda ‘Copehnagen Spring’ – Polly si Pixi

Ursul panda este un animal leneș care, mai presus de toate, iubește să stea liniștit și să mănînce bambus. Dar nu o lăsa pe Polly să stea singură. Aseaza pe Polly impreună cu Pixi și urmărește-i cum se complimentează reciproc oriunde s-ar afla. Sculpturi din arțar și frasin asamblate manual.

2. 949 dkk
Lampă Hofats Spin 90 Argintie

Cu o lampă Hofats pe masă, veti știi întotdeauna care este primul subiect de conversație cu oaspeții. Flacăra rotativă funcționează in baza efectului de convecție: umpleți recipientul cu bio-gel, aprindeți flacăra, puneți cilindrul de sticlă și apoi efectul de tiraj natural trage aerul prin partea de jos și lovește “aripile” focului, astfel incat sa genereze efectul frumos de rotire. Lampa functioneaza cu biogel, iar atunci când utilizați consumabile Hofats, aveți garanția unei arderi 100% curate, fără fum, mirosuri și alte reziduri – atât în exteriorul lampii, cat și in interior.

3. 799 dkk
Specktrum Harlequin – lanternă cu lumină verde (LED Uyuni)

Specktrum a fost absolut genial cu designul acestui felinar frumos. In partea de jos a felinarului există o oglindă care poate interacționa magic cu lumina pe care o oferă o lumină Uyuni. Un set ca acesta ar putea decora oriunde doriți să stea. Felinarul măsoară 20x20x30, iar lumanarea măsoară Ø7,8 X H15,2 cm. Lanterna este deschisă in partea de sus și cu sticlă pe laturi.

4. 799 dkk
Zone – Panou informativ cu 5 magneți

Zone a reinventat panoul clasic cu un aspect mai modern și mai simplu. Panoul de informare este produs din oțel vopsit in camp electrostatic și măsoară 30 x 60. Poate fi atarnat atat pe orizontală, cat și pe verticală.

5. 799 dkk
Rastel sticle de vin

Un rastel frumos de vin intr-un design atemporal, care vă permite să extindeți colecția de vinuri. Puteți cumpăra cu ușurință module suplimentare, astfel incat toate să poată fi afișate in cel mai frumos mod. Modulele sunt realizate din sârme de oțel lăcuit. NOTĂ: Necesită asamblare. Setul include: 2 module pentru 3 sticle și 1 modul pentru 2 sticle. Asamblate împreună, pot stoca un total de 13 sticle (8 sticle în interior și 5 sticle deasupra).

6. 1096 dkk
Bredemeijer – Set bar cu găleată de gheață, jigger, agitator și pistil

Un set de bar de înaltă calitate, astfel incat să puteți face băuturi de aceeași calitate. Cupa de gheață este cu pereți dubli, astfel incat cuburile de gheață să rămână înghețate și gata de utilizare, iar cu cleștele nimeni nu se udă cu degetele. Pistilul este perfect pentru sfărâmarea ingredientelor, iar cu jiggerul (pahar gradat) puteți măsura atât 2, cât și 4 Cl, astfel incat toate băuturile să fie la fel. In cele din urmă, il puteți amesteca bine cu agitatorul (lingurita). Totul este din oțel inoxidabil și poate fi spălat in mașina de spălat vase.

7. 959 dkk
Decantor Clever & More cu tirbușon Laguiole și 3 sticle de vinuri bune

Decantorul de vin Clever & More asigură oxigenarea vinului roșu, pentru ca aromele sa poata fi experimentate la potențialul lor. Volum 1,5 litri, inălțime 24 cm. Tirbușonul Laguiole este fabricat din oțel inoxidabil și cu maner din lemn de măslin – și, desigur, cu un tăietor de folie. Anne Pichonen este un vin roșu cald, moale și delicios, cu o structură bună și un postgust delicat, cu note de lemn dulce și condimente din lagerul butoiului. Una peste alta, un vin roșu delicios care merge cu, de exemplu, carne de vită sau tapas, dar poate fi savurat și ca atare.

8. 999 dkk
Termometru fără fir pentru prăjit cu 5 senzori

Termometrul de prăjit CoockPerfect vă permite să gătiți mâncarea perfectă, de fiecare dată. Descărcați aplicația insoțitoare și spuneți termometrului de friptură cum doriți să fie gătită carnea și vă va oferi timpul exact de care are nevoie și cand este gata. Acul pentru carne are pană la 5 senzori, deci măsoară temperatura pe tot parcursul prăjirii și nu doar in varf ca in cazul altor termometre de prăjire. in același timp, măsoară și temperatura aerului ambiant. Termometrul poate fi conectat wifi sau prin bluetooth cu o rază de acțiune de 120 de metri.

9. 749 dkk
Peugeot BBQ – mașină de măcinat piper, 30 cm, gri antracit

O mașină de măcinat cu piper special concepută pentru utilizare in exterior. Râșnița este echipată cu o lumină inteligentă care se aprinde automat atunci când mașina de măcinat cu piper este inclinată și se oprește din nou cand este pusă deoparte. In plus, are un cârlig in partea de sus, astfel încat poate fi ușor atârnat pe partea laterală a grătarului sau a bucătăriei in aer liber. Polizorul este construit cu un miez din oțel inoxidabil, iar in jurul său cu lemn certificat PEFC.

10. 899 dkk
Peugeot – Râșnițe sare si piper, 18 cm, grafit sau piatră natural*

Un set de râșnițe cu design modern de la Peugeot. Râșnițele Peugeot sunt cunoscute pentru calitatea lor, iar acestea nu fac excepție. Acestea vin cu o garanție pe viață pentru mecanism. Finețea granulei poate fi reglată cu șurubul deasupra, astfel incat să obțineți sarea și piperul perfect – de fiecare dată.

Alegeți culoarea:

  • 10A pentru grafit și
  • 10B pentru piatră natural.
11. 1069 dkk
Eva Solo – Pachet ceainic cu inducție si cană termică neagră Scanpan To-Go

Un fierbător complet complet fără fire intr-un design frumos de la Eva. Cu un ceaininc cu inducție puteți obține rapid apă clocotită și intr-un design familiar. Fierbătorul este 100% fără picurare. Cu cana Scanpan To-go vă puteți menține bautura calda timp de 6 ore. Are un capac clic-inteligent și puteți bea din cană la 360 de grade de jur-imprejur. Fierbătorul de 1 litru, iar cana 287 ml.

12. 899 dkk
Eva Solo Nordic – Presă de ceai de bucătărie, 1 litru

Cu presa franceză a Eva Solo, puteți prepara ceaiul frumos. Presa franceză are un filtru incorporat care in partea de jos captează frunzele de ceai și trage apa din ele, astfel incat ceaiul să nu mai tragă tărie. Prin urmare, este ușor să reglați potența ceaiului. Presa franceză are un efect termic și, prin urmare, vă menține ceaiul cald. Prin urmare, puteți pune ulciorul – care, din fericire, are un design care permite acest lucru, direct pe masă. Presa franceză este 100% fără picurare.

13. 1039 dkk
Tigaie Eva Mozaic, 28 cm cu paleta Gastromax, 31,5 cm

Noua tigaie Eva Mozaic este un pariu bun pentru o tigaie care poate rezista la orice. Modelul inteligent tip mozaic inseamnă că puteți folosi tot felul de ustensile metalice in el, deoarece veți lovi doar mozaicul și niciodată stratul de dedesubt. Invelișul din tigaie este cel mai recent strat ceramic care este rezistent la cuptor pana la 400 de grade și complet lipsit de PFAS. Aceasta înseamnă că puteti sa uitati sa folositi grăsime/ulei. Mașină de spălat vase in siguranță. Paleta Gastromax poate rezista pana la 260 de grade.

14. 1499 dkk
Tigaie Tefal – Jamie Oliver, 7.4 litri, Ø30

Jamie Oliver a avut in minte gătitul bun atunci cand a proiectat această tigaie. Tigaia poate fi folosită pentru orice, de la fierbere și risotto pana la feluri de mancare fierbinți. Dimensiunea vasului vă permite să gătiți mai multe portii o data. Vasul a fost fabricat din aluminiu anodizat, ceea ce si conferă o distribuție fantastică a căldurii, il face foarte durabil – și nu in ultimul rand oferă un finisaj gri frumos. Tigaia are o acoperire antiaderentă cu 6 straturi, ceea ce o face să dureze mai mult. De asemenea, are termospotul familiar in centru, care indică cand tigaia este gata de utilizare. Rezistent la cuptor pana la 250 de grade fără capac.

15. 949 dkk
Mega pachet Sodastream Terra

Aveți întotdeauna apă carbogazoasă rece pregătită cu acest mega pachet. Pachetul conține două sticle de 1 litru și o sticlă de jumătate de litru. Sticlele pot fi spălate in mașina de spălat vase. in acest fel, puteți avea întotdeauna cel puțin unul in frigider. Acest aparat utilizează noile cartușe cu conectare rapidă de la sodastream, care pot fi montate cu ușurință cu un clic, astfel incat să puteți obține rapid apa carbogazoasă. Desigur, acest cartuș este de asemenea inclus. Adăugați fizz unui spriț cu o singura apasare.

16. 1499 dkk
Nesvik Vila Collecktion – 2x lămpi de masă negru sau nisip

O lampă de masă simplă, dar totuși unică, care poate sta in multe locuri diferite. Abajurul poate fi inclinat astfel incat să stea exact la unghiul dorit. Lampa de masă are o inălțime de 45 cm. Fabricat din fier cu un cablu de poliester de 1,5 metri.

Alege culoarea:

  • 16A pentru 2 lămpi de masă de culoarea nisipului,
  • 16B pentru 2 lămpi de masă negre si
  • 16C pentru 1 lampă de masă neagră și 1 lampă de masă de culoarea nisipului.
17. 849 dkk
Luigi Bormioli – 2x pahare, 1 sticlă și o sticlă de rom Davidsen (22 de ani)

Romul X.O. Blue Label este profund și întunecat, cu o dulceață bogată și note de ananas, mango și banane. Portocala dulce-amăruie, condimentele și cacao pot fi simțite pe cerul gurii. Sticla este de 70 cL și romul este de 42%. Paharele Luigi Bormioli sunt fabricate din sticlă foarte rezistentă, care rareori se sparge, indiferent de cantitatea de rom consumată. in cazul in care se intâmplă accidentul, acestea vin cu o garanție de tăiere de 25 de ani. Forma paharelor asigură că toate aromele rămân in pahar și pot fi savurate pe deplin. Carafa este fabricată din aceeași sticlă puternică și deține 75 Cl. Dopul este complet etanș.

18. 799 dkk
CAT – Unealtă multifuncțională de camuflaj cu cuțit de buzunar

O cutie care conține tot ce s-ar putea să vă lipsească – și puteți chiar să le purtați pe toate in buzunar. Unealta multifuncțională are următoarele unelte din oțel inoxidabil: cuțit, lamă de ferăstrău, deschizător de conserve și sticle, șurubelniță stelată, șurubelniță, clește cioc, clește pentru chei și tăietor de sârmă. Acesta vine, de asemenea, cu o geantă si o curea pentru a se potrivi. Cuțitul de buzunar este pliabil și are o carabină și un concasor de sticlă la capăt.

19. 899 dkk
CAT – Lanternă reâncărcabilă 1200 lumeni

Fără lanternă, este greu să vezi ceva seara / noaptea. Această lanternă este reîncărcabilă, deci nu trebuie să cumpărați baterii noi tot timpul. La o singură încărcare, durează pana la 20 de ore, iar un indicator luminos facilitează vizualizarea atunci cand are nevoie de energie. Lanterna are 1200 lumeni și, prin urmare, poate luminca pana la 300 de metri. Cu noua funcție de reglare a intensității luminoase de la CAT, aveți opțiunea de a regla luminozitatea între 80-1200 lumeni. Unghiul luminos poate fi, de asemenea, reglat, permițându-vă să focalizați fasciculul de lumină intr-un punct.

20. 1049 dkk
Lopată și cazma cu mânere D plus greblă

Aceste unelte clasice sunt bine esențiale pentru majoritatea grădinarilor. Ambele lopeți au o prindere in formă de D care oferă confort maxim in timpul utilizării și, in același timp, facilitează utilizarea cazmalelor pentru a pătrunde in pământ. Ambele sunt realizate cu un arbore armat cu fibră de sticlă, care asigură că pot rezista la munca grea. Cupa poate susține pana la 149 kg. Lopata măsoară 116 cm lungime totală, iar cazmaua 110 cm. Prin urmare, ambele se pot potrivi perfect in portbagajul mașinii. Grebla este construită din același material puternic și măsoară 150 cm lungime și 45 cm lățime.

21. 849 dkk
Alecto – Stație meteo 4 in 1 cu indicator de vânt

Vremea vine in multe forme și temperaturi diferite. Deveniți un expert in ele cu această stație meteo 4 in 1 de la Alecto. Stația meteo vă permite să urmăriți: temperatura interioară / exterioară, umiditatea, viteza vântului, ora, data și alarmele meteorologice. Stația meteo afișează, de asemenea, o temperatură “perceptibilă” și stochează cele mai scăzute și mai ridicate temperaturi măsurate. Toate acestea pot fi configurate cu doar 2 x baterii AA.

22. 799 dkk
Pachet Vinuri – Porto Roze, Dream Riesling, Corve Corvina și 440g ciocolată delicioasă și produse PR-Chocolate

Roze 10 ani de port Tawny este o abordare fantastică a vinului de porto pentru Crăciunul din acest an. Vinul de Porto este ușor dulce, cu un miros delicat. Este produs pentru degustare și este gata să fie pus pe masa de Crăciun. Corvina este un vin roșu sec frumos, dar in același timp un vin moale și corpolent. Poate fi decantat in mod avantajos cu o oră înainte de servire. Dream Riesling este un vin alb excelent, care are un echilibru perfect între dulceață și aciditatea fructelor crocante. Acest lucru il face delicat, delicios și ușor de băut. Vine cu 440g bucăți delicioase de ciocolată umplută și produse de cofetărie de la PR-Chocolate.

23. 899 dkk
3x Alecto – alarma de fum cu prindere magnetică

O alarmă de fum este un lucru indispensabil pentru o locuință. Cu detectorul de fum Alecto, sunteți sigur că veți fi informat imediat ce apare fum greu sau incendiu in casă, astfel incat să aveți timp să reacționați la acesta. Este recomandat să schimbați alarmele de fum la fiecare 10 ani, iar detectorul de fum Alecto are o baterie încorporată care durează acești 10 ani. Prin urmare, desigur, vine și cu o garanție de 10 ani. Detectorul de fum are un buton de testare, precum și o funcție “mut”. Un adeziv magnetic este inclus, astfel incat să puteți agăța detectorul de fum fără a utiliza șuruburi sau orice altceva.

24. 899 dkk
Eva Solo Lounge – lampă solară, 24.5 cm

O lampă grozavă pe care tocmai ai pus-o in grădină și apoi are grijă de ea însăși. Lampa este încărcată in timpul zilei și in numai 8 ore de lumină solară completă, lampa se poate aprinde timp de 20 de ore. Lampa se stinge automat după 6 ore, astfel incat să nu utilizați niciodată baterie inutilă. Are 3 niveluri de luminozitate, deci există întotdeauna unul care să se potrivească circumstanțelor. Poate fi folosit atât in interior, cat și in exterior. Dacă se intâmplă să nu credeți că are suficientă baterie, atunci poate fi încărcat și cu un cablu USB-C – nu este inclus

25. 1099 dkk
Engholm William Morris – Lenjerie de pat, albastru iris sau galben unt

Lenjeria de pat este realizată din Percale, care este țesută din fire fine de bumbac. Țesătura si conferă o suprafață mată și durabilă, care conduce cu ușurință căldura și umiditatea departe de corp. Prin urmare, așternutul are o suprafață mai rece decat puteți experimenta cu alte tipuri. Plapuma se închide cu fermoar, in timp ce perna se suprapune. Desigur, sunt furnizate 2 fețe de pernă și 2 huse pentru plapumă. Lungime normală: 140 x 200 cm

Alegeți culoarea:

  • 25A pentru albastru și
  • 25B pentru galben.
26. 949 dkk
Zone Inu – 3 prosoape de baie și 2 prosoape

Extinde bucuria din baie cu cele mai moi prosoape de la Zone. Prosoapele au un design dublu, care are dungi pe o parte și cuburi pe cealaltă. Calitatea este 100% fire de bumbac organic extrase. Prosopul de baie măsoară 140 x 70 cm, iar prosoapele măsoară 50 x 100 cm.

Alegeți între culori:

  • 26A pentru Taupe (stanga),
  • 26B pentru nisip (centru) si
  • 26C pentru gri (dreapta).
27. 849 dkk
LEGO Technic Roverul NASA pentru Marte

Acest set LEGO descrie roverul trimis de NASA pe Marte. Este plin de detalii, iar iubitorii de spațiu vor aprecia aceste detalii pe care LEGO le-a capturat. Roverul de pe Marte are suspensie și părți mobile la 360 de grade. Măsoară 23 x 32 x 23 cm.

28. 849 dkk
Trei jocuri de societate: Draw and twitch + Setup + Partners Ediția aniversară de 25 de ani

Draw and twitch este un joc de familie grozav in care trebuie să desenezi, să mimezi și să ghicești. Pe tabla de joc sunt ascunse și câteva “câmpuri de provocare” unde vei fi provocat in moduri noi – de exemplu, desenează cu ochii închiși sau cu un creion de cauciuc. Pentru 3-8 jucători de la 6 ani. Personajele sunt Twitch si a fost numit jocul de familie al anului in 2023 de către industria jocurilor. in Setup, trebuie să combinați numere și costume pe terenul de joc pentru a obține puncte. Cu cat puneți mai multe bucăți pe farfurie, cu atât obțineți mai multe puncte. Setup este un joc tactic in care trebuie să fii mereu cu ochii pe piesele de pe masă și să ții o mișcare in fața adversarului. 2 sau mai mulți jucători începând cu vârsta de 8 ani. O combinație de strategie, muncă in echipă și puțin noroc au propulsat PARTNERS să devină cel mai popular joc de societate din Danemarca astăzi. Ediția aniversară de 25 de ani a Partners adauga cărți noi care si dau o întorsătură și mai distractivă jocului clasic. Aceasta editie este lansată doar in număr limitat.